Investitor

O NAMA


Verujemo u timski rad uz uzajamno poštovanje svih učesnika na projektu. Naš tim je sastavljen od stručnjaka koji su istovremeno inovatori i timski igrači, sposobni da odgovore na savremene izazove poslovnog okruženja.

Naš tim čine: Diplomirani inženjeri arhitekture, građevine, elektrotehnike, mašinstva kao i magistar tehničkih nauka.

Nakon 21 godina postojanja možemo se pohvaliti sa:

– 30 izvedenih projekata stambenih ili stambeno-poslovnih objekta na teritoriji Beograda, opštine Zvezdara, Voždovac i Palilula koji su uknjiženi u katastar nepokretnosti.
– Više desetina projekata stambenih i drugih objekata u Beogradu za potrebe naših klijenata.
– Izvedenim građevinskim i zanatskim radovima za investitore kao što su: Grad Beograd, Coca Cola, Javno preduzeće za stambene usluge, UNHCR-SDR, Swiss Disaster Relief, United Nations Development Programme (UNDP), Mesara Matijević, DP Karaburma i dr.

Pružajući usluge u okviru građevinskog sektora i finansijskog inženjeringa omogućavamo našim klijentima da ostvare značajnu zaradu na osnovu vlasništva na građevinskom zemljištu koje daju za izgradnju. Naš cilj je da u oblasti u kojoj delujemo ostvarimo najbolje rezultate i unapredimo zajednicu u kojoj živimo i radimo.

U cilju optimizacije naših procesa i sistema, koristimo primenjene tehnologije koje omogućavaju našim ekspertima da kontinuirano upravljaju parametrima projekata i vrednostima koje su od presudnog značaja za uspešnost projekta.